Vakopleidingen
Zwembranche

Masterclass ook in company

Masterclass, een- of meerdaagse training op maat

Alle ENVOZ trainingen en opleidingen kunnen ook in company worden inget. En naast ons open inschrijf programma hebben we veel meer trainingen die exclusief in company plaatsvinden. Denk aan omgaan met agressie, management gesprekstechnieken (ook wel interpersoonlijke vaardigheden genoemd) en verschillende teamtrainingen.

Vertel ons jouw specifieke behoefte of waar je tegenaan loopt en we helpen je graag!

 

Doel

In company trainen levert veel op, doordat het aansluit op jou praktijksituatie. Hierdoor worden je collega's geïnspireerd door en betrokken bij de onderwerpen. Onze trainers en docenten hebben ruime praktijkervaring en weten dus waar de deelnemers mee te maken hebben. Van de medewerkers tot en met de leidinggevenden, met onze trainingen en opleidingen groeit iedereen in zijn of haar rol en is zo nog meer van betekenis in jou organisatie.

 

Datum, tijd en plaats

Dat overleggen we natuurlijk samen.

 

Diplomering

Deelnemer ontvangt het ENVOZ certificaat dat van toepassing is.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). Je staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Voor al onze in company opleidingen, trainingen en seminars vragen wij of de organisatie de zaal, eventueel het zwembad, eventueel de lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater regelt. Mocht je op een andere locatie willen zijn? Ook dan hebben we 'op de Veluwe' een mooie locatie die is aan te bevelen.

 

Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .