Dé opleider voor de zwembadbranche

ENVOZ is dé opleider voor de Zwembadbranche. 

ENVOZ is gefascineerd door water. Wij houden ons bezig met de eigenschappen die het heeft, waardoor de mens het kan gebruiken voor sportieve-, recreatieve-, welzijnsdoeleinden en zelfredzaamheid. Het leren omgaan met water, het veilig voelen zich voort kunnen bewegen, is daarvoor een absolute voorwaarde. Onze specialiteit is zwemonderwijzers en zweminstituten handvatten te bieden, zodat zwemmen aan iedereen geleerd kan worden. 

ENVOZ beschikt over kennis uit een rijke geschiedenis en is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Dit doet ENVOZ door middel van samenwerking met meerdere breed georiënteerde organisaties over de hele wereld. 

Bij ons krijgt iedereen, ongeacht leeftijd of beperking toegang tot het zwembad. Om er vervolgens met een passend diploma uit te stappen. 

Je fijn en zorgeloos voelen in het water is niet iets wat bijzonder zou moeten zijn, maar vanzelfsprekend. Dit doen wij door Internationaal Erkende Diploma’s te faciliteren, maar ook door zweminstructeurs met veel kennis op te leiden. 

Zwemonderwijzer in spé, zwemonderwijzer met behoefte aan bijscholing? Volg nu één van onze opleidingen. 

Check onze website https://www.envoz.nl voor meer informatie.