ENVOZ steunt Stichting Haarwensen

Sinds enkele jaren verbindt ENVOZ zich in de maand december aan een Goed Doel. ENVOZ hoopt hiermee te bereiken dat dit doel meer bekendheid krijgt en dat er uiteindelijk meer mensen dit Goede Doel een warm hart toedragen. 

Dit jaar is het Goede Doel Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die om medische redenen (tijdelijk) geen haar hebben, een mooi haarwerk krijgen. Met een haarwerk van Stichting Haarwens voelen deze kinderen zich meteen een stuk beter. Het nummer “als je haar maar goed zit” is immers niet voor niets ooit een grote hit geweest. 

Wat de meeste mensen niet weten is dat er behalve haar, ook geld nodig is om deze haarstukken te maken. Vaak werd dit geld gegenereerd door het organiseren van verschillende evenementen. Helaas wordt dit door de heersende pandemie steeds moeilijker en wordt het voor Stichting dus steeds moeilijker om geld te genereren.  

Om stichting Haarwensen in deze moeilijke tijd te steunen, zal ENVOZ 10% van de winst over de verkochte diploma’s in de maanden november en december doneren om ervoor te zorgen dat zij hun belangrijke werk kunnen voortzetten. 

Laat in deze donkere tijd je hart spreken en doe een kleine donatie of zet een leuke actie op om geld te doneren aan Stichting Haarwensen.  

Neem bijvoorbeeld de link over en zet hem op je site of op je Social Media Kanalen zodat we met z’n allen weer veel kinderen blij kunnen maken met een mooi haarwerk. Je kan natuurlijk dit bericht ook heel veel delen.  

https://tikkie.me/pay/haarwensen/7y2mVi8zaCXAZSdoRrkDMb of scan de QR code naast de foto. 

 

Wil je meer informatie over de Stichting Haarwensen, neem dan eens een kijkje op de website 

 https://haarwensen.nl