Opleiding Europees Gekwalificeerd Zwemonderwijzer

Wordt nu zwemonderwijzer, en zorg ervoor dat mensen het meest belangrijke diploma van hun leven halen.

Een goede zwemonderwijzer maakt een groot verschil. Taken verantwoordelijkheden van zwemonderwijzers zijn niet alleen afhankelijk van de aard van het zwembad en de variatie in activiteiten die daar worden aangeboden, maar ook van de voorkeuren, kennis en kunde van de zwemonderwijzer. In deze cursus worden de basisprincipes van het zwemonderwijs belicht en door experts behandeld.

Na het afronden van deze opleiding bent u in staat zwemles te geven aan kinderen en volwassenen in particulier- en schoolverband.

Deze korte en intensieve opleiding is geschikt voor personen die in een zwembad werken en via deze opleiding hun carrière meer mogelijkheden willen geven. Ook voor personen die een baan den de zwembadbranche ambiëren is deze opleiding geschikt.

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke schoolopleiding nodig. Er is een minimale leeftijd van 16 jaar bij het doen van het praktijkexamen. De eigen zwemvaardigheid dient op C-diploma ENVOZ Internationale Zwemdiploma’s of gelijkwaardig te zijn. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) met betrekking tot het werken met kinderen dient voor het examen (zelf aan te vragen) te zijn afgegeven.

De opleiding wordt afgesloten met een Europees Diploma Zwemonderwijzer volgens de NLQF/EQF kwalificatie niveau. Daarnaast ontvangt geslaagde de 2 jarig geldende persoonlijke ENVOZ licentie. Hiermee mogen de internationale ABC zwemdiploma’s worden geëxamineerd. 

De eerstvolgende opleiding voor Europees Gekwalificeerd Zwemonderwijzer (NLQF 3) incl. 2 jarige persoonlijke licentie start op zaterdag 11 september 2021.

Voor alle cursusdata en overige informatie klik op onderstaande link

https://www.envoz.nl/opleidingen/zwemonderwijzer.html