Opleiding Toezichthouder Accommodaties

In twee dagen je certificaten halen voor Toezichthouder Accommodaties plus je KNBRD Certificaat “Zwemmend Redden voor Zwembaden. 

Als toezichthouder in een zwembad ben je behalve gastheer/gastvrouw ook aanwezig om er voor te zorgen dat er geen onveilige situaties ontstaan. Om in te kunnen schatten wat een onveilige situatie is en hoe daar mee om te gaan kun je bij ons de opleiding Toezichthouder Accommodatie en je KNBRD Certificaat “Zwemmend redden voor Zwembaden behalen. 

Het is een wettelijke plicht van de Toezichthouder dat de veiligheid, kwaliteit, hygiëne, normen en waarden in acht worden gehouden conform de afspraken in het Toezicht- en Calamiteitenplan. 

Het doel van de cursus is de Toezichthouder een zo actueel mogelijk beeld te geven van de noodzakelijke vaardigheden en knelpunten in de zwembadwereld. Tevens trachten wij in deze cursus duidelijk te maken dat elk zwembad, elke Toezichthouder en elke zwembad-accomodatie zijn eigen cultuur heeft. De cursus geeft handreikingen om veel voorkomende problemen aan te pakken. 

Kosten voor de opleiding bedragen € 580,00. (€ 560,00 voor licentiehouders)

Volg deze link voor meer informatie of om je direct in te schrijven.