Win een opleiding

Open Water zwemmen wordt door alle Coronamaatregelen van de afgelopen jaren steeds populairder. Veel mensen wilden tijdens de sluiting van de zwembaden toch gaan zwemmen en besloten daardoor het open water op te zoeken. 

Zoals het er nu naar uit ziet, blijft ondanks het feit dat de zwembaden weer open zijn, de populariteit van het zwemmen in Open Water alleen maar stijgen. 

Het zwemmen in Open Water geeft een bepaald gevoel van vrijheid en is ook nog eens goed voor je immuunsysteem. Als je één keer in Open Water gezwommen hebt wil je vaak niet meer anders. 

Om er voor te zorgen dat al die Open Water zwemmers veilig te water gaan en er ook weer veilig uitkomen, hebben wij de opleiding Zwemonderwijzer Open Water.  

In deze opleiding leer je een zo actueel mogelijk beeld te geven van de noodzakelijke vaardigheden die het zwemmen in de natuur met zich meebrengen.
Na afronding ben je in staat de verkregen kennis en vaardigheden voor je eigen lessen veilig te organiseren. Als gediplomeerd Zwemonderwijzer Open Water ben je bevoegd de bijbehorende Strand en Zee- en Plassen en Meren Experiences uit te geven. 

De eerstvolgende opleiding is op donderdag 12 en 19 mei in Vinkeveen en wij geven één cursusplaats weg.  

Wil jij kans maken op gratis deelname aan deze opleiding, stuur dan je inzending naar info@envoz.nl o.v.v. Gratis opleiding Zwemonderwijzer Open Water.