Zwemmen met kinderen met een Bijzondere Eigenschap

Opleiding uitgelicht, Zwemmen met kinderen met een Bijzondere Eigenschap

Naast het behalen van het diploma voor Europees Gekwalificeerd Zwemonderwijzer, kun je bij ENVOZ ook terecht voor het halen van allerlei andere diploma’s.

Zo is daar bijvoorbeeld ook de cursus Zwemmen met Kinderen met een Bijzondere Eigenschap.

Velen van ons zullen waarschijnlijk steeds vaker te maken krijgen met kinderen met een Bijzondere Eigenschap. Wat hiervoor de reden is, is niet aan ons om te onderzoeken. Wel is het belangrijk dat wij als zwemonderwijzers weten hoe we met deze kinderen om moeten gaan.

Met plezier leren zwemmen is voor veel kinderen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. ENVOZ vindt dat dat wel zo zou moeten zijn. In de driedaagse cursus leer je als zwemonderwijzer om te gaan met kinderen met verschillende Bijzondere Eigenschappen.

Naast het theoretische gedeelte van de cursus krijg je als zwemonderwijzer ook veel praktische handvatten aangereikt. Op deze manier ervaar je hoe speciaal ieder kind is en kunnen de zwemlessen ook voor hen aantrekkelijk gemaakt worden.

Het doel van de opleiding is jou als zwemonderwijzer inzichten te geven om les te kunnen geven aan kinderen met Bijzondere Eigenschappen. 

Op die manier willen we bij ENVOZ zwemmen voor iedereen zelfsprekend maken.

Check de website om te zien welke opleidingen ENVOZ nog meer aanbied.