Zwemonderwijzer Open Water Stein

Met de zomer in het vooruitzicht zullen veel mensen weer in eigen land gaan recreëren. En als de temperaturen blijven zoals ze nu zijn, zal dit ook vaak gebeuren op en aan het water. 

In een waterrijk land als Nederland kun je niet alleen recreëren aan de kust, ook in het binnenland zijn vele recreatieplassen te vinden.   

Omdat je voor zwemmen in Open Water meer vaardigheden nodig hebt dan alleen goed kunnen zwemmen hebben wij bij ENVOZ de opleiding Zwemonderwijzer Open Water. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe en waar je een geschikte zwemlocatie kan vinden, welke materialen je kan gebruiken en waarom sommige zwemtechnieken in Open Water anders zijn dan in het zwembad.  

Na afronding van de opleiding ben je in staat de verkregen kennis en vaardigheden voor je eigen lessen veilig te organiseren en ben je bevoegd de bijbehorende Stand en Zee- en Plassen en Meren Experiences uit te geven. 

Om zwemonderwijzers uit het hele land de kans te geven om de opleiding Zwemonderwijzer Open Water te volgen zal deze behalve in Vinkeveen ook gegeven worden in Limburg.  

Ga naar https://www.envoz.nl/opleidingen/zwemonderwijzer-open-water.html om direct in te schrijven.