Vakopleidingen
Zwembranche

Masterclass Verdiep je in de borst- en rugcrawl (praktijkles)

Masterclass

Binnen de zwemdiploma's A, B en C leren we traditioneel de borst- en rugcrawl aan. Verdiep je tijdens deze masterclass in deze zwemslagen zodat fouten makkelijker en efficiënter gecorrigeerd kunnen worden. Ook voor het lesgeven aan hogere zwemdiploma's is deze verdieping een absolute aanrader voor iedere zwemonderwijzer.

 

Doel

Het doel van de masterclass is je op een praktische manier naar de eigen vaardigheid en die van de collega's te kijken en efectievere feedback te kunnen geven.

 

Toelatingseis

NLQF niveau 3 gekwalificeerd diploma zwemonderwijzer, Certificaat van module II zwemonderwijzer, Diploma zwemleider A, Diploma ALO of CIOS met specialisatie zwemmen of vergelijkbaar.

 

Diplomering

Deelnemer ontvangt het digitale ENVOZ certificaat masterclass Borst- en Rugcrawl + de (verlenging) licentie Zwemonderwijzer Internationale Zwemdiploma's.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .

Aantal dagen:
Lokatie:
Data:
Kosten pp: