Vakopleidingen
Zwembranche

Ouder & Kind zwemmen

 

In veel zwembaden wordt gelegenheid gegeven voor het Ouder en Kind zwemmen. Steeds meer ouders doen hieraan mee en ontdekken hoe leuk en nuttig het is. Kenmerkend bij het Ouder en Kind zwemmen is dat ouder en kind samen actief zijn in het water. Spelenderwijs ontdekt en leert het kind om te gaan met de vele facetten die het water biedt. Kleuters die aan het Ouder en Kind zwemmen deelnemen raken niet snel meer in paniek als ze onverwachts in het water vallen. Ook zijn ze watervrij en hebben daardoor een grote voorsprong als ze aan de reguliere zwemlessen beginnen.

 

Wilt u meer informatie over de cursus Ouder en kind zwemmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Doel van de cursus

Het doel van de cursus Ouder en Kind zwemmen is de cursisten voor te bereiden op het organiseren van zwemactiviteiten voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar met hun ouders. De cursist leert deze activiteit in het water te begeleiden. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan de randvoorwaarden die aan het Ouder en Kind zwemmen worden gesteld.

 

Toelatingseis

NLQF niveau 3 gekwalificeerd diploma zwemonderwijzer, Certificaat van module II zwemonderwijzer, Diploma zwemleider A, Diploma ALO of CIOS met specialisatie zwemmen of vergelijkbaar.

 

Diplomering

Cursist ontvangt het ENVOZ certificaat Zwemmen met Ouder en Kind.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .

 

Naar het inschrijfformulier!

Ga naar het inschrijfformulier voor de voorwaarden
en mogelijke cursus data!