Vakopleidingen
Zwembranche

Zwembadtechnicus 3

Cursus

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid zijn in de zwembadbranche gekoppeld aan functieniveaus. Voor de uitvoering van de werkzaamheden aan de technische installaties is dat de Zwembadtechnicus die op niveau 3 is opgeleid. Hij/zij legt verantwoordelijkheid af aan de eindverantwoordelijke van de gehele installatie.

In deze opleiding wordt daarom de kennis gedeeld van wat deze taken en verantwoordelijkheden inhouden van u in de functie als Werkverantwoordelijke (WV).

 

Doel

Na het afronden van deze opleiding bent u opgeleid als werkverantwoordelijke en bezit u vrijwel alle kennis en toepasbaarheid van beheer en management tot alle technische installatie tot de wettelijke kaders en voorschriften.

 

Doelgroep

Deze module is het meest geschikt voor hen die dagelijkse routine en/of  onderhouds- en bedieningsactiviteiten aan alle installaties uitvoeren en/of begeleiden.

 

Toelatingseis

Om deze module te kunnen volgen dient u in bezit te zijn van het diploma Zwembadtechnicus 2 of vergelijkbaar. Daarnaast dient u in bezit te zijn van het certificaat VOL-VCA of deze momenteel te volgen. (Deze is via onze partnerorganisatie in een dag te behalen. Bel ons voor meer informatie hierover.

Bij diplomering Zwemtechnicus 3 dient het VOL-VCA in bezit te zijn.

 

Diplomering

Na het positief afronden van de opleiding door middel van een scriptie (plus verdediging), behaald u het diploma Zwembadtechnicus 3.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .

Zwembadtechnicus 3
Aantal dagen: 5 bijeenkomsten (1x per maand) + scriptie en verdediging
Lokatie: Barendrecht
Data: Wo 25 sep, 23 okt, 20 nov, 18 dec 2024, 16 jan 2025
Tijd: 09.00 - 17.00 uur
Kosten pp: € 3.050,00
€ 2.930,00 voor licentiehouders

Uniek door examen (scriptie) over verbeteringsslag binnen eigen organisatie!