Vakopleidingen
Zwembranche

Zwemmen met Zwangeren

Cursus

Zwemmen en bewegen met zwangeren is een activiteit die binnen de zwembaden in Nederland al verscheidene jaren gegeven wordt.

 

De professionele wijze van lesgeven aan deze doelgroep heeft er toe geleidt dat veel zwangere vouwen met plezier meedoen aan deze activiteit in het water.

 

Doel

Het doel van de opleiding is het op een verantwoorde manier leren begeleiden van zwangere vrouwen die in het water op een ontspannen manier aan hun lichamelijke conditie willen werken. De cursus heeft dan ook ten doel algemene kennis en vaardigheden aan te reiken die noodzakelijk zijn om op een verantwoorde en professionele wijze deze doelgroep in het water te kunnen begeleiden.

 

Toelatingseis

NLQF niveau 3 gekwalificeerd diploma zwemonderwijzer, Certificaat van module II zwemonderwijzer, Diploma zwemleider A, Diploma ALO of CIOS met specialisatie zwemmen of vergelijkbaar.

 

Diplomering

Cursist ontvangt het ENVOZ certificaat Zwemmen met Zwangeren.

 

Compleet

Wij hanteren géén inschrijfgeld of bijkomende examenkosten (eventuele herexamen uitgezonderd). U staat daarom nooit voor een onaangename verrassing.

Al onze opleidingen, trainingen en seminars zijn inclusief lunch (bij een gehele dag), koffie, thee en tafelwater.

 

Bekijk de factsheet en cursusplanning voor meer informatie.

Met een groep of organisatie deelnemen? Informeer naar de in company mogelijkheden via +31 (0) 703 070 344 of mail naar .